Forgyldning med 14 karat guld

Preis telefonisch erfahrbar
71940033

Her kan du få forgyldt dine sølvsmykkedele eller få genforgyldt slidte smykker, der har mistet glansen, så de bliver som nye igen.
Vi forgylder som standard med 14 Karat og den tykke forgyldning på 2 micron. (kr. 28,- pr gram smykkedelen vejer).
Der benyttes elektrolyseforgyldning og vi forgylder normalt 3-4 gange om ugen.

Inden forgyldning rettes og pudses og poleres smykkerne, hvorefter de affedtes inden forgyldning for at sikre det bedste resultat. Det bedste resultat opnås ved forgyldning på 925 sterlingsølv.

Forgyldning på messing, kobber eller andre uædle metallegeringer kan medføre uønskede resultater så som ujævnt fordelt farve, mørkere guldfarve eller områder uden forgyldning. I disse tilfælde lægger vi en hæfte forgyldning under den ”rigtige” forgyldning, for at opnå bedst mulige resultat

Vi forbeholder os retten til at afvise ønsker i forbindelse med forgyldning. Vi påtager os ikke ansvar for det endelige resultat, da skjulte urenheder i metallegeringer (gælder for smykker og dele, der ikke er købt hos os, kan påvirke resultatet, ligesom nogle smykkedele kan være coatede/lakerede/rhodinerede eller oxyderede, hvilket kan forhindre forgyldning eller resultere i misfarvning.

Vi tager Kr. 28,- (med moms) pr. gram, som smykkedelen vejer, dertil kommer et startgebyr på kr. 65 for at dine smykker renses, poleres og de ridser der er muligt bliver fjernet. + returforsendelse på kr. 65,-.

Hvis du ønsker det kan vi sende dig en samlet pris på hvad din endelige pris bliver, gør os da venligst opmærksomme på hvis dette ønskes.

Har du smykkedele, som du ønsker forgyldt, kan disse indleveres efter aftale på værkstedet, Skærsøgårdvej 1, Veerst, 6600 Vejen eller sendes med post/fragt selskab efter eget valg (undtaget DAO), vedlæg dine kontaktoplysninger til:

Smykke Design By Mette Pedersen

Skærsøgårdvej 1, Veerst

6600 Vejen

Nyt liv til dine gamle smykker

Der går 1-3 dage fra smykkerne modtages til de er på vej hjem igen ????

Verfügbarkeit: Auf Lager
paymentlogo paymentlogo paymentlogo

Alle smykker fra Smykke Design By Mette P er håndlavet. Det betyder også at der er ingen smykker der er helt ens. unikke og personlige smykker.

Håndlavet i Danmark. Alle smykker er lavet i 925 sølv. Mange af mine smykker er inspireret af naturen. Jeg laver selv de glasperler der indgår i mine smykker.